Αρχική   Εταιρεία

Εταιρεία
Αξιόπιστες προτάσεις

Αξιόπιστες προτάσεις

Επιπλωμένες κατοικίες και καταλύματα σε όλη την Ελλάδα

Επιπλωμένα Καταλύματα

Επιπλωμένα Καταλύματα

Φιλοξενία για μικρά αλλά & μεγάλα χρονικά διαστήματα

Ευέλικτες μισθώσεις

Ευέλικτες μισθώσεις

Απευθείας κράτηση χωρίς προμήθειες - βάλτο στο epiplomena.gr και ξένοιασε !

Καλώς ήλθατε στα epiplomena.gr

Το epiplomena.gr αποτελεί το σύγχρονο απόκτημα της εταιρίας RIVIERRA ESTATES και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την φιλοξενία Επιπλωμένων κατοικιών και Τουριστικών καταλυμάτων που προσφέρονται είτε για μικρά είτε για μεγάλα διαστήματα διαμονής.

Η RIVIERRA ESTATES, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χωρο της διαμονής και των επιπλωμένων κατοικιών. Διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό επιπλωμένων κατοικιών σε ολη την Ελλάδα, προσφέροντας τες για βραχυχρόνια η' και μακροχρόνια Μίσθωση, θεωρώντας πάντοτε κάθε πελάτη ξεχωριστό και μοναδικό.

Η φιλοσοφία της εταιρείας για τη δημιουργία του epiplomena.gr βασίζεται στη προσφορά διαμονής ΧΩΡΙΣ τα βάρη των προμηθειών διαμεσολάβησης που απαιτούνται σήμερα από άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας, με σκοπό τη δημιουργία μιάς μεγάλης βάσης δεδομένων προσφοράς διαμονής, με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η κατάκτηση πάγιας θέσης στην συνεχόμενα εξελισσόμενη ελληνική αγορά βραχυχρόνιας διαμονής, πάντα με γνώμονα την ευγένεια, τον σεβασμό και την καλή και αποδοτική για όλους συνεργασία. Η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια είναι πάντα έννοιες συνιφασμένες με το σήμα μας και τη παρουσία μας στο χώρο.

Είπαν για τα epiplomena.gr

Κάποιες από τις απόψεις των πελατών μας για τις υπηρεσίες μας.
Καταχωρήστε το ακινητό σας εύκολα & Γρήγορα
Logo
address info@epiplomena.gr
address
Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας

Εγγραφείτε

Ακολουθήστε μας: Facebook

Copyright © 2024 epiplomena.gr.
Powered by PowerSite.